2020

TALLER D'AUTODEFENSA PER A DONES (VIC)

El passat 15 de febrer el nostre club va prendre part d'aquest taller, que es va dur a terme a la localitat de Vic i va ser impartit pel Sihan Manel López.

XI CAMPIONAT VILA LA SEU D'URGELL

El passat dissabte 22 de febrer el Club Karate Llívia-Puigcerdà va participar en el XI Campionat Vila La Seu d'Urgell on es va fer amb un total de 5 pòdiums.

En la modalitat de kata individual en Guillem Teva es va fer amb la 1a posició en la categoria benjamí i l'Aitana Adam va aconseguir la 3a posició en la categoria infantil.

En la modalitat de kumite en Sebastien Muñoz va quedar campió de la categoria juvenil masculí i l'Aitana Adam campiona de la categoria infantil femení.

En la modalitat de kata família la parella formada per Aitana Adam i Julio Loscertales van assolir la 2a posició.

LIGA NACIONAL DE KARATE RFEK PAMPLONA (NAVARRA)

El diumenge 23 de febrer el Club va participar en la Lliga Nacional organitzada per la Federació Espanyola de Karate, que es va desenvolupar a Pamplona (Navarra) i on la karateca Yvette Vilà va assolir una meritòria 4a plaça.

SI NO VEUS ESPORT FEMENÍ, T'ESTÀS PERDENT LA MEITAT DE L'ESPECTACLE

El nostre club s'adhereix a aquesta campanya que promou la igualtat de gènere en la pràctica de l'esport i en la seva difusió.

ÚLTIM ADEU A IGOR MONTESINOS

     

Aquest dissabte 23 d'agost ens ha deixat el nostre company i amic Igor Montesinos, Seleccionador Nacional de Catalunya de kates.

Des del Club Karate Llívia-Puigcerdà volem presentar el nostre més sincer condol. Descansa en Pau.

Sempre estaràs present. Osss!

CAMPIONAT D'ESPANYA (MÀLAGA)

El proper cap de setmana 27, 28 i 29 de novembre es celebrarà a Màlaga el Campionat d'Espanya de les categories cadet, júnior i sub-21.
El karateca del nostre club, Bernat Vilà Carnicero, ha estat seleccionat per representar la selecció de Catalunya en la modalitat de kata, categoria cadet masculí.