2019

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KYUS (MONTCADA I REIXAC)

El passat 14 de desembre la nostra karateca Yvette Vilà Carnicero va assolir el 3r lloc en la modalitat de kata, categoria infantil, al Campionat de Catalunya de Kyus celebrat a la localitat de Montcada i Reixac.

VIII CAMPIONAT VILA DE LLÍVIA

El dissabte 29 de juny vam celebrar el nostre campionat anual, que aquest any comptava amb la participació de la TKFI (La Seu d'Urgell i Encamp, Andorra), Club Kiritsu de Karate (Cervelló), AS Putxet (Berga i Ripoll) i Dojo Sant Feliu (St. Feliu de Guíxols).
A tots ells volem agrair la seva assistència, així com als àrbitres de l'ACR La Pau de Barcelona.
Vam poder gaudir d'un campionat familiar on el més important és que els nostres alumnes disfrutin i prenguin consciència del què representa la competició.

El nostre club es va fer amb 18 trofeus.

 

XIV TORNEO INTERNACIONAL VILLA DE SANTA POLA (ALACANT)

Una vegada més la competidora del Club Karate Llívia-Puigcerdà Yvette Vilà Carnicero ha representat el nostre club al XIV Torneig Internacional de Karate Villa de Santa Pola (Alacant), on ha assolit la primera posició.

CAMPIONAT D'INICIACIÓ CERVELLÓ

Aquest dissabte 1 de juny el nostre club ha estat representat al Campionat d'Iniciació de Cervelló per l'Aitana Adam Borrás i el Julio Loscertales Vargas, que han format parella en la modalitat de kata família.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KYUS (MONTORNÈS DEL VALLÈS)

El passat dissabte 9 de febrer va tenir lloc a la localitat de Montornès del Vallès el Campionat de Catalunya de Kyus. La nostra karateca Yvette Vilà Carnicero va assolir la segona plaça en la modalitat de kata, categoria aleví femení.
Moltíssimes felicitats!

ENTRENAMENT GOSHIN (CAR SANT CUGAT)

El dissabte 11 de maig hem pogut gaudir d'un nou entrenament de gairebé 3 hores de Goshin, realitzat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, i impartit pel Sensei Manolo.

Com sempre, ha estat un plaer compartir el dissabte amb aquest grup i ja estem esperant la següent trobada.

Gràcies per tot! Osss

STAGE VILOBÍ D'ONYAR

Els dies 3, 4 i 5 de maig hem participat al stage que s'ha dut a terme a la localitat gironina de Vilobí d'Onyar, a la casa de colònies Can Solà, que ha tingut una participació de 180 karateques de diferents estils de karate (Kyokushinkai, Goju Ryu i Shito Ryu) i que ha comptat amb la presència dels shihans Juan Valderrama, Miguel Franco i Mercedes Cañoto, i dels senseis Marc, Natàlia Iglesias i Raül Martínez.

CASAL DE SETMANA SANTA (LLÍVIA)

Del 15 al 18 d'abril hem organitzat el primer casal de Setmana Santa, que ha comptat amb la participació de 10 nens.
Durant aquests dies hem pogut practicar kata i kumite, a més de gaudir de les excursions del castell o de les fonts del sofre i del ferro. També hem disfrutat del meravellós espai que representa el Parc de Sant Guillem on, a més, ens ho hem passat d'allò més bé als castells inflables.
Els nostres alumnes han estat un exemple de companyerisme i amistat, de respecte i educació. A tots ells, moltíssimes gràcies!
Ha estat una experiència inolvidable i que esperem poguem repetir en futures ocasions.

XVI CAMPIONAT NACIONAL DE CLUBS WUKO (BARBERÀ DEL VALLÈS)

Els dies 6 i 7 d'abril hem participat en aquest impressionant campionat celebrat a la localitat de Barberà del Vallès, on van participar prop de 400 karateques vinguts de tota Espanya.
Una vegada més, el nostre club ha pujat al pòdium, gràcies a una magnífica actuació de la Yvette Vilà Carnicero en la modalitat de kata, categoria fins a 7 anys mixte, open de cinturó, que va haver de competir amb altres 29 karateques, i on la Yvette va assolilr el primer lloc.

HISTÒRIC CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL (LLORET DE MAR)

Aquest dissabte 9 de febrer el Club Karate Llívia-Puigcerdà ha participat al Campionat de Catalunya Infantil celebrat a la localitat de Lloret de Mar.

Per primera vegada a la història del club dues karateques han pujat al pòdium en un campionat oficial organitzat per la Federació Catalana de Karate.

La Yvette Vilà Carnicero va assolir la tercera posició en la modalitat de kata, categoria aleví femení, i l'Aitana Adam Borràs va assolir la tercera posició en la modalitat de kumite, categoria infantil femení -42kg.

Aquestes dues grans karateques ja han fet història al nostre Club! Moltíssimes felicitats.

ENTRENAMENT DE GOSHIN KARATE JITSU (BADALONA)

El dissabte 2 de febrer vam participar de l'entrenament organitzat al Dojo Go-Kan de Badalona, on vam gaudir d'una gran jornada. Durant 3 hores el Sensei Manolo va compartir els seus coneixements amb nosaltres, impartint classes en les modalitats de kali, tanto i ne-waza.
També ens van acompanyar el Shihan Miguel i la Sensei Rebeca, qui ens va obrir les portes del seu dojo.
A tots ells moltes gràcies.

CAMPIONAT OPEN CERVELLÓ

Aquest dissabte 26 de gener hem participat al Campionat Open de Cervelló, on hem assolit uns magnífics resultats.

- Kata femení benjamí, fins 7 anys: Yvette Vilà Carnicero, 1a classificada

- Kata femení benjamí, fins 7 anys: Martina Martí González, 3a classificada

- Kata masculí juvenil, 12-13 anys, fins cinturó taronja: Pol Ausiàs Sánchez Sánchez, 3r classificat

- Kumite masculí benjamí, fins 7 anys, -30kg: Nicolàs Jiménez Tórtola, 2n classificat

- Kumite femení benjamí, fins 7 anys, -28kg: Yvette Vilà Carnicero, 3a classificada

- Kumite femení infantil, 10-11 anys, +39kg: Aitana Gallina Borràs, 3a classificada

1a RONDA LIGA NACIONAL DE KARATE RFEK A ARGANDA DEL REY (MADRID)

El dissabte 19 de gener la karateca Yvette Vilà Carnicero va representar el nostre club a la Liga Nacional de Karate, organitzada per la Real Federación Española de Karate, i disputada a la localitat madrilenya d'Arganda del Rey.