NOTÍCIES 2017

2017-02-05 18:27

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KYUS (MONTCADA I REIXAC)

El passat dissabte 16 de desembre un total de 6 competidors del nostre Club van participar al Campionat de Catalunya.

Cal destacar la tercera posició aconseguida per Yvette Vilà Carnicero en la modalitat de kata, categoria benjamí mixte groc.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

XXII TORNEIG SANT SADURNÍ (MONTORNÉS DEL VALLÈS)

El diumenge 5 de novembre el CKLP va participar al XXII Torneig Sant Sadurní, celebrat a Montornés del Vallès, on Yvette Vilà Carnicero va assolir un nou pòdium, en aquest cas la tercera posició en la modalitat de kata, categoria benjamí femení A.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

V CAMPIONAT ACR LA PAU (BCN)

El diumenge 29 d'octubre el CKLP va participar al V Campionat ACR La Pau, celebrat a les instal·lacions esportives de La Mar Bella (Barcelona).

En la modalitat de Kumite, categoria benjamí femení fins a cinturó verd, cal destacar la Yvette Vilà Carnicero, qui s'estrenava en combat i qui va assolir la 2a posició.

També va debutar en combat en Nicolàs Jiménez Tórtola.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

IV CAMPIONAT COSTA BRAVA (SANT FELIU DE GUÍXOLS)

El passat dia 22 d'octubre de 2017 el CKLP va participar al IV Campionat Costa Brava, celebrat a la bella localitat costanera de Sant Feliu de Guíxols, i organitzat pel Dojo Sant Feliu. Volem agrair al Sensei Oriol la seva rebuda.
En la modalitat de kumite, categoria júnior masculí -65kg, el nostre competidor Sergio Chinchilla Córdoba va assolir la 3a posició.
En la modalitat de kata, categoria benjamí mixte, la Yvette Vilà Carnicero va aconseguir la 2a posició.
També volem destacar el bon paper realitzat per l'Aitana Adam Borràs.
A tots ells moltes felicitats.
Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

SAITO KARATE-DO CLASSIC EN OREGON (USA)

Entre els dies 22 de juny i 4 de juliol membres de la TKFI Espanya hem pogut gaudir d'un magnífic viatge als Estats Units. Primer a Mcminnville, on vam participar al Campionat Saito Karate-Do Classic, organitzat pel Shihan Tony Mendonca, i després a Grants Pass, on vam poder entrenar amb el Soke Del Saito al Hombu Dojo.

Des del club volem agrair als membres de la TKFI USA la seva inestimable acollida, ja que en tot moment van aconseguir fer-nos sentir com a casa nostra.

A tots ells moltíssimes gràcies per aquest viatge inolvidable.

Fins aviat.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

VI CAMPIONAT VILA DE LLÍVIA

Aquest dissabte 10 de juny el nostre club ha organitzat el VI Campionat Vila de Llívia. Com cada any, hem pogut comptar amb la participació del Club Kiritsu de Karate (Cervelló), Esportiu La Creu (Sabadell) i Karate Pirineus (La Seu d'Urgell).
En total han estat prop de 90 els karateques que han participat en les categories de kata individual i kata equip.
Des del club volem agrair a l'equip arbitral, als col·laboradors i als patrocinadors la seva inestimable ajuda, sense la qual aquest esdeveniment no es podria dur a terme.
Després del campionat hem pogut gaudir d'un dinar de germanor al restaurant Rita Porta i durant la tarda hem realitzat un entrenament conjunt al poliesportiu Fòrum de Llívia, on hem compartit coneixements amb mestres dels estils Shotokan i Kyokushinkai.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

CAMPIONAT D'INICIACIÓ CERVELLÓ

Aquest dissabte 27 de maig hem gaudit d'una magnífica jornada de karate. El campionat ha estat enfocat bàsicament a aquells que s'inicien en la competició. Des del nostre club volem felicitar al Shihan Juan Francisco Sánchez i al Club Kiritsu de Karate per l'organització del campionat. Tot un èxit!

Podeu consultar les imatges a la Galeria fotogràfica.

CANVI DE GRAUS

Durant el mes de gener s'han realitzat exàmens als diferents centres educatius i esportius on el Club imparteix classes.
Podeu consultar les imatges a la Galeria fotogràfica.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS (LLÍVIA)

La Vila de Llívia va acollir el Campionat de Catalunya de Clubs organitzat per la Federació Catalana de Karate, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llívia i del Club Karate Llívia-Puigcerdà.

L'esdeveniment va tenir lloc el dissabte 8 d'abril i es va celebrar a les magnífiques instal·lacions del Fòrum de Llívia.

Aquesta ha estat la primera vegada que les comarques del Pirineu acullen un campionat oficial.

Volem agrair la confiança que va dipositar la FCK en el nostre club, la col·laboració de l'Ajuntament i sobre tot volem donar les gràcies a tots els voluntaris que vau fer possible que aquest esdeveniment fos un èxit.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL (REUS)

El passat dissabte 4 de març el club va participar al Campionat de Catalunya Infantil que es celebrava a la localitat de Reus.

En Biel Rebollar i l'Aitana Gallina van ser els nostres representats. Tots dos van participar en les modalitats de kata i kumite de la categoria aleví.

Podeu consultar les imatges a la Galeria fotogràfica.

IX CAMPIONAT TKFI VILA LA SEU D'URGELL

Aquest diumenge 12 de febrer el Club Karate Llívia-Puigcerdà ha participat al "IX Campionat de Karate TKFI Vila La Seu d'Urgell". El Club ha estat representat per un total de 15 competidors.

Cal destacar les actuacions de Yvette Vilà Carnicero qui ha assolit la segona plaça en la categoria de kata pre-benjamí fins a 5 anys i l'actuació de Maria Sanz Fontanella, tercera en la categoria de kata benjamí 6-7 anys.

Podeu consultar les imatges a la Galeria fotogràfica.

 

OPEN DE CATALUNYA WUKO (CEVELLÓ)

El passat 4 de febrer el Club Karate LLívia-Puigcerdà va participar a l'Open de Catalunya WUKO celebrat a la localitat de Cervelló. Tots els nostres competidors van poder gaudir d'una magnífica jornada de karate.
El club va estar representat per un total de 7 competidors.
Cal destacar l'actuació de la Yvette Vilà Carnicero, qui es va estrenar en una competició per primera vegada i va assolir el 3r lloc del podi en la categoria kata individual femení open de cinturó, fins a 7 anys.

Podeu consultar les imatges a la Galeria fotogràfica.

 

CANVI DE GRAUS

Durant el mes de gener s'han realitzat exàmens als diferents centres educatius i esportius on el Club imparteix classes.
Podeu consultar les imatges a la Galeria fotogràfica.