NOTÍCIES 2018

2018-01-30 18:16

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KYUS (MONTCADA I REIXAC)

El passat dissabte 22 de desembre es va celebrar a la localitat de Montcada i Reixac el Campionat de Catalunya de Karate de Kyus. Un total de 10 competidors del Club Karate Llívia-Puigcerdà van participar a l'esdeveniment assolint un total de 4 pòdiums:

- Yvette Vilà Carnicero 2a classificada en kata benjamí mixte groc;

- Martina Martí González 3a classificada en kata benjamí mixte groc;

- Aitana Adam Borràs 3a classificada en kumite infantil femení -40kg taronja/verd;

- Lucie Muñoz Combescure 3a classificada en kumite open cadet groc/taronja/verd.

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

XXIII TORNEIG SANT SADURNÍ

El diumenge 4 de novembre vam participar al XXIII torneig Sant Sadurní, celebrat a Montornès del Vallès.

La nostra única representant, Yvette Vilà Carnicero, va guanyar en la modalitat de kata, categoria benjamí femení.

VI CAMPIONAT ACR LA PAU (BARCELONA)

El diumenge 28 d'octubre el nostre club va estar representat al VI Campionat ACR La Pau, celebrat a Barcelona.
Els nostres competidors van ser Yvette Vilà Carnicero, Aitana Adam Borràs i Biel Rebollar Sarasa.

CAMPIONAT SANT FELIU COSTA BRAVA (SANT FELIU DE GUÍXOLS)

El passat diumenge 21 el club ha participat al Campionat Sant Feliu Costa Brava celebrat a la localitat de Sant Feliu de Guíxols.
La nostra karateca Yvette Vilà Carnicero s'ha fet amb el calaix més alt del pòdium a la modalitat de kata, categoria benjamí mixte.

XIV CAMPIONAT D'EUROPA WTOKF ROMA (ITÀLIA)

El cap de setmana 6 i 7 d'octubre el nostre club ha estat representat al XIV Campionat d'Europa organitzat per la World Traditional Okinawa Karate Federation, celebrat a Roma (Itàlia).

Els resultats han estat impressionants:

Kata mixte fins a 7 anys 2a classificada Yvette Vilà Carnicero;

Kata mixte 10/11 anys 3a classificada Aitana Adam Borràs.

CAMPIONAT PROVINCIAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

El diumenge 8 de juliol el nostre club ha participat al Campionat Provincial de Sant Feliu de Guíxols.
Els resultats han estat els següents:

Kata benjamí mixte Yvette Vilà 1a classifiada

Kata benjamí mixte Isona Martí 2a classificada

Kata benjamí mixte Martina Martí 3a classificada

Kata juvenil femení Lucie Muñoz 2a classificada

Podeu consultar les imatges a la Galeria Fotogràfica.

VII CAMPIONAT DE KARATE VILA DE LLÍVIA

El dissabte 9 de juny el nostre club va organitzar el VII Campionat de Karate Vila de Llívia. Un total de 90 competidors i 15 equips van gaudir d'una jornada de germanor. Els resultats obtinguts pels nostres participants han estat els següents:

Aniol, Gassió Torrent 3r

SEMINARI INTERNACONAL DE KARATE (ANDORRA)

El passat 2 i 3 de juny diferents membres del Club Karate Llívia-Puigcerdà van participar al seminari impartit pel soke Del Saito a la localitat andorrana d'Encamp. Vam poder gaudir d'un magistral curs.

VIII CAMPIONAT D'INICIACIÓ DE CERVELLÓ

El dissabte 19 de maig el nostre club va participar al campionat de Cervelló. Com sempre vam trobar un ambient molt familiar i de germanor. Volem felicitar al Club Kiritsu de Karate per la seva organització. Els resultats obtinguts van ser:
- Kata equip: Yvette Vilà Carnicero, Nicolàs Jiménez Tórtola i Alex Pla Nakov. 1r classificats;
- Kata família 2 membres: Aitana Adam Borràs i Julio Loscertales, 2n classificats;
- Kata família 2 membres: Biel Rebollar Sarasa i Albert Rebollar Gil, 3r classificats.

XV CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS WUKO A CORELLA (NAVARRA)

Els passat cap de setmana 5 i 6 de maig vam participar en aquest campionat celebrat a Corella (Navarra). Els resultats obtinguts són:

- Kata masculí 10-11 anys a partir de cinturó verd, Alex Pla Nakov 3r classificat;

- Kumite femení 8-9 anys fins a cinturó verd, Aitana Adam Borrás 2a classificada.

X CAMPIONAT DE KARATE DE PROMOCIÓ VILA LA SEU D'URGELL 2018

El dia 22 d'abril vam participar al X Campionat Vila La Seu d'Urgell. Un total de 19 competidors del nostre club ens van representar. Va ser un campionat enfocat a aquells que habitualment no competeixen i per a molts dels nostres alumnes va significar el seu debut en la competició.

3r: Raúl Segovia Domingo

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS 2018 (LLÍVIA)

El passat 21 d'abril el pabelló Fòrum de Llívia va acollir l'edició de l'any 2018 del Campionat de Catalunya de Clubs. Amb aquesta ja són dues les edicions celebrades a la nostra localitat.
Des del club volem agrair a la Federació Catalana de Karate la confiança dipositada en nosaltres i a l'Ajuntament de Llívia el suport rebut. Però volem dedicar un reconeixement molt especial a tots aquells socis que vau colaborar directament, dedicant el vostre esforç i el vostre temps a que aquest campionat pogués tirar endavant, a tots vosaltres moltes gracies!

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL (LLORET DE MAR)

El dissabte 24 de febrer el nostre club va estar representat pel Biel Rebollar Sarasa al Campionat de Catalunya Infantil, celebrat a Lloret de Mar.
En Biel va participar en la modalitat de Kumite (-30kg) i de kata, on va fer un meritori 5è lloc.

OPEN CERVELLÓ 2018

El passat dissabte de 27 de gener el nostre club va participar al Campionat Open Cervelló 2018, on va assolir uns resultats espectaculars, aconseguint un total de 9 pòdiums a les categories següents: